خط تولید کنسرو قارچ
خط تولید کنسرو قارچ یکی از جذاب ترین خط تولید های مربوط به ماشین آلات صنعتی می باشد. در این خط تولید ماده اولیه قارچ بوده و آب و نمک به عنوان فرعیجات به کنسرو اضافه می شود.
فهرست محتوا
کنسرو قارچ در موارد مختلفی کاربرد دارد. استفاده در خورشت، خوراک ها، سالاد، ترشیجات و یا حتی غذای آماده.
در ادامه مفصلاً در مورد خط تولید کنسرو قارچ توضیح خواهیم داد خط تولید کنسرو قارچ را میتوان زیر مجموعه خط تولید لوبیا و حبوبات دانست.
مراحل خط تولید کنسرو قارچ
خط تولید کنسرو قارچ بهعنوان یکی از پربازدهترین انواع خط تولید محصولات کنسروی جهت بهرهبرداری در انواع محصولات مشتقشده از قارچ نظیر کنسرو قارچ دکمهای و کنسرو قارچ اسلایسی با سسهای فرمولهشده متنوع، مورد استفاده قرار میگیرد.
تولید کنسرو قارچ در حالت کلی شامل فرآیندهای آمادهسازی، تولید و بستهبندی میباشد. فرآیند تولید کنسرو قارچ به روش صنعتی را در ادامه برای شما توضیح خواهیم داد.
بخش آماده سازی خط تولید کنسرو قارچ

مراحل خط تولید کنسرو قارچ
بخش آمادهسازی در تولید کنسرو قارچ شامل مراحل شستشو و بلانچنیگ است.
قارچها پس از ورود به کارخانه، درون کانال شستشو تخلیه میشوند. عملیات شستشوی قارچ در کانال شستشو همراه با فشار آب و هوادهی توسط بلوئر انجام میگیرد تا هر گونه آلودگی موجود در سطح قارچ، زدوده شود.
لازم است تا در مرحله آمادهسازی، قارچها پس از شستشو، ورقهورقه شوند. جهت ورقهورقه کردن قارچ از دستگاه اسلایسر صنعتی استفاده میشود. قارچ ها پس از مرحله آمادهسازی اولیه وارد دستگاه بلانچر میشود تا پخت اولیه روی آن انجام شود.
بخش تولید کنسرو قارچ
در بخش تولید، ابتدا قوطیهای خالی توسط سینی ترافیک با سیستم شوتینگ همراه با استریلسازی، به دستگاه پرکن منتقل میشوند.
قوطیهای پر شده از قارچ در ادامه فرآیند تولید، به دستگاه سسریز منتقل میشوند تا محلول آماده شده بر روی آنها ریخته شود. پس از سسریزی، قوطیهای کنسرو قارچ، بهمنظور انجام فرآیند ایجاد خلا، وارد دستگاه اگزاستر شده و بلافاصله پس از آن توسط دستگاه درببند، پلمپ میشوند.
در نهایت، قوطیهای پلمپشده پس از خشک شدن، به بخش بستهبندی ارسال میشوند.
بخش بسته بندی خط تولید کنسرو قارچ
بخش بستهبندی کنسرو قارچ شامل عملیات چاپ اطلاعات تولید بر روی قوطی و شیرینک کردن است.
که بهترتیب توسط دستگاههای جتپرینت و شیرینکپک انجام میشود.
در پایان این مرحله، کنسروهای قارچ، پس از انبار در قرنطینه و آزمایشات کنترل کیفی، آماده تحویل به بازار خواهند بود.
مزایا و معایب غذاهای کنسرو شده چیست؟
کنسرو قارچ از چی تشکیل شده؟
طبیعی است که درون کنسرو قارچ باید از قارچ های تمیز و بدون عیب باشند استفاده کرد. بدین معنی که پایه و کلاهک آن سالم و کامل باشد و رنگ و طعم و خواص ظاهری آن تغییری نکرده باشد.
ماده بعدی که درون کنسرو قارچ باید حضور داشته باشد آب است. آب استفاده شده در کنسرو قارچ باید استاندارهای صنعت ایران را داشته باشد و کاملاً سالم و تمیز باشد.
و ماده نهایی نمک است. نمک مورد استفاده در کنسرو باید استاندارد وزارت صنعت و تغذیه را داشته باشد.
ماشین آلات مورد نیاز خط تولید کنسرو قارچ

ماشین آلات مورد نیاز خط تولید کنسرو قارچ
- دریافت قارچ از سردخانه
- شستشوی قارچها
- درجه بندی
- بلانچینگ
- پرکردن قارچ درون قوطی
- پرکردن آب نمک
- اگزاست و درجه بندی
- اتوکلاو
- خنک کردن قوطی
- برچسب زنی
- قرنطینه
- بسته بندی در کارتن
قیمت خط تولید کنسرو قارچ
یک خط تولید کنسرو قارچ که تمام مراحل گفته شده را بتواند ساپورت کند ارزان نخواهد بود. چرا که حداقل 9 قطعه ماشین درگیر فرآیند خط تولید کنسرو قارچ خواهد بود و به غیر از نیروی صنعتی، نیروی انسانی نیز در این خط تولید دخیل خواهد بود.
تعداد کل کارکنانی که پای خط تولید کنسرو قارچ فعالیت می کنند نزدیک به 30 نفر می باشد.
قیمت به روز خط تولید کنسرو قارچ را می توانید از مشاوران شرکت انصار استیل استعلام کنید و هر جای ایران که باشید می توانید مشاوره خرید و راه اندازی انواع ماشین آلات صنایع غذایی را دریافت کنید.