خورشت قورمه سبزی یکی از خوشمزه ترین غذاهای اصیل ایرانی است که تقریبا اکثر مردم آن را دوست دارند. اما تهیه این غذا زمان زیادی می برد. کنسرو سبزی گورما فرآیند پخت این غذای آماده خوشمزه را برای شما آسانتر و سریعتر کرده است.
در این کنسرو از سبزیجاتی مانند گشنیز، شنبلیله، تره و جعفری استفاده می شود. کنسرو سبزیجات در بین خانم های شاغلی که زمان کافی برای پخت و پز ندارند بسیار محبوب است.
با استفاده از سبزیجات کنسرو شده می توانید عطر سبزیجات خانگی را تجربه کنید.
انواع کنسرو خورشت چیست؟
همان طور که می دانید خورشت، ترکیبی آب دار از سبزیجات سرخ شده و حبوبات آب پز است و معمولا همراه با گوشت در آشپزخانه ها و رستوران های ایرانی طبخ و پخته می شود.
اما در مبحث تولید کنسرو خورشت خوب است ابتدا به این مسئله بپردازیم که انواع کنسرو خورشت چیست؟؟
انواع کنسرو خورشت به شرح زیر است:
* خورشت قیمه که از خورشت های سنتی ایران زمین به حساب می آید.
* قورمه سبزی که طرفداران زیادی دارد.
* قیمه بادمجان که ترکیبی از قیمه و بادمجان سرخ شده می باشد.
* قیمه سیب زمینی که ترکیبی از قیمه و سیب زمینی خلالی می باشد.
* فسنجان که غذای محبوب بیش تر ایرانیان است!
کنسرو خورشت سبزی
آیا کنسرو خورشت مواد افزودنی دارد؟
خیلی از افراد فکر می کنند که برای تولید کنسرو ها نظیر کنسرو خورشت، باید از مواد افزودنی و نگه دارنده برای سالم ماندن آن استفاده کرد، اما این طور نیست! برای تولید کنسرو خورشت از مواد افزودنی استفاده نمی شود زیرا گاهی باعث به وجود آمدن مشکل در سلامت غذا نیز می شود.
استفاده ی بیش از حد از کنسرو باعث چه مشکلاتی می شود؟
درست است که تمام شرکت ها سعی بر تولید با کیفیت ترین محصولات کنسروی را دارند اما مصرف زیاد ان توصیه نمی شود!
استفاده ی بیش از حد محصولات کنسروی ممکن است باعث بالا رفتن فشار خون، به خصوص در افراد مبتلا به فشار خون بالا شود زیرا میزان نمک مصرفی در کنسرو بالاست.
هم چنین مصرف دائم کنسروخورشت و حذف کردن بقیه ی غذاها نیز اصلا توصیه نمی شود زیرا خورشت شامل تمام مواد مغذی لازم برای بدن نیست و دائم استفاده کردن آن باعث ایجاد مشکل می شود.
نحوه ی مصرف کنسرو خورشت به چه صورت است؟
یکی از نگرانی ها درباره ی کنسروها این است که احتمال انتقال آلودگی از باکتری به نام کلستریدیوم بوتولینوم وجود دارد. اگرچه این احتمال بسیار نادر است و معمولا در کارخانه بر اثر حرارت از بین می روند اما محض احتیاط شما کنسرو را قبل از مصرف 20 دقیقه بجوشانید تا هم محتوای داخی آن گرم شود و اگر احیانا مواد خطرناکی داخل کنسرو هست از بین برود.
خوب است بدانید که آلودگی با باکتری بوتولینوم ممکن است باعث بیماری بوتولیسم شود. بیماری بوتولیسم بسیار جدی است و اگر سریع درمان نشود، ممکن است باعث فلجی یا مرگ شود!
در پایان خوب است بدانید که دلیل خرید از برندهای معتبر این است که ان ها از مواد با کیفیت بالا و دستگاه های به روز و مجهز بهره می برند. در صورت به روز نبودن و بهداشتی نبودن دستگاه کنسرو های باکیفیتی تولید نمی شود حتی اگر مواد با کیفیتی نیز استفاده شود! رید دستگاه های معتبر برای کارخانه ها باید از صنایع معتبر خریداری شود. برای خرید دستگاه های بهداشتی، مجهز و به روز می توانید به سایت انصار استیل به نشانی www.ansarsteel-group.ir مراجعه نمایید.