طراحی و ساخت خط تولید ترشیجات و شوریجات تولیدی شرکت انصار استیل
با بیش از 25 سال تجربه، در طراحی و ساخت خط تولید ترشیجات و شوریجات از جمله
خط تولید خیارشور ، خط تولید ترشی مخلوط ، خط تولید ترشی گل کلم ، خط تولید ترشی پیاز ، خط تولید ترشی سیر
خط تولید ترشی موسیر، خط تولید ترشی بادمجان ، خط تولید ترشی انبه ، خط تولید انواع ترشی لیته و …
خط تولید کاملا مکانیزه بدون نیازنیروی انسانی ، با بهترین کیفیت و توجیه اقتصادی
انواع خط تولید ترشیجات:
- خط تولید ترشی موسیر
- خط تولید ترشی بادمجان
- خط تولید ترشی انبه
- خط تولید انواع ترشی لیته
- خط تولید خیارشور
- خط تولید ترشی گل کلم
- خط تولید ترشی پیاز
- خط تولید ترشی سیر

خط تولید کنسرو خیار شور
جهت دریافت اطلاعات جامع اینجا کلیک کنید.
جهت استعلام قیمت و دریافت مشاوره رایگان از گروه صنعتی انصار استیل با شماره زیر تماس حاصل فرمائید.
09131886246
خط تولید ترشیجات و شوریجات
ترشیجات یکی از انواع دسر ها و چاشنی ها در غذاها به ویژه در غذاهای خاورمیانه علی الخصوص ایرانیان می باشد که از زمان های قدیم به صورت سنتی در تمام منازل تهیه می شد. در واقع ترشی یکی از قدیمی ترین و مقرون به صرفه ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. این فرآیند می تواند غذاهای فاسد شدنی را برای چندین ماه سالم نگه دارد. امروزه با دستگاه های مکانیزه با خط تولید ترشیجات و شوریجات بصورت کارخانه ایی بطور حرفه ایی و بهداشتی تولید میشود.
فرآیند تولید ترشی در خط تولید ترشیجات و شوریجات
فرآیند خط تولید ترشیجات با تعدادی از دستگاه های مورد نیاز در خط تولید کنسرو خیار شور مشترک می باشد و برای راه اندازی خط تولید ترشیجات و شوریجات با اضافه کردن اندکی از این دستگاه ها می توان این خط را راه اندازی نمود که این دو خط مکمل یکدیگر هستند.
فرآیند خط تولید ترشی و خیارشور با تصفیه و آماده سازی اولیه و دستگاه دم گیر شروع می شود. میوه ها و سبزیجات از دستگاه دم گیر عبور می کنند تا ساقه ها، برگ ها و … را جدا کنند. میوه ها و سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی، خیار، زیتون، هویج و…
1- بلانچر
برای پخت اولیه گل کلم و دیگر محصولات ترشی که نیاز به پخت دارد و همچنین برای رنگ دهی محصول.
۲: میکسر :
برای مخلوط نمودن تمام محصولات ترشی
۳: اسلایسر :
برای خرد کردن هویج – خیار – کرفس که بصورت حلقه ایی خرد میکند قابل استفاده هست
۴: سکوی فرمالیسیون یا محلول ساز برای آب ونمک و سرکه
۵: محلول ریز ویا آب نمک ریز
۶: چرخ گوشت برای تولید انواع ترشی لیته
۷ : پرکن خطی برای پرکردن ترشی های لیته
۸: پرکن دواری برای پرنمودن محصولات ترشی بغیر از لیته را پر میکند
و مابقی بعد از پرکن ودرب بندی از تونل پاستوریزه – غلاف زن – لیبل زن – جت پرینتر – وشیرینگ استفاده میشد
خط تولید بسته بندی ترشیجات
مراحل زیر را میتوان مراحل خط تولید بسته بندی ترشیجات هم بیان کرد و در واقع برای بسته بندی ترشیجات این مراحل انجام میگیرد.
1.سورتینگ
2.شست و شو
3.گل گیر
4.نوار کنترل کیفیت
5.سیخ زن خیار
6.شیشه شور و شیشه برگردان
7.پرکن
8.محلول زیر و سکوی فرمالیسیون
9.درب بندی
10.تونل پاستوریزه
11.غلاف زن
12.جت پرینتر
13.شرینک پک

